Een website is meer dan een mooi plaatje

samen aan de slag

Jouw website is meer dan een weergave van jouw product of de dienst? Oftewel jouw website overtuigd de bezoeker direct dat hij/zij, jou of jouw product  nodig heeft?

Mijn doel is daarom gezamenlijk die boodschap met jouw website neer te zetten. Samen zorgen we dat jouw bezoekers snel antwoord krijgen op vragen waar zij zich eerder niet bewust van waren.

Webdesign door SalSijn, betekent allereerst samen het doel van jouw website beschrijven. Vervolgens formuleren we hoe die doelen te behalen. Onder andere met welke content en functionaliteiten. Uit deze stappen volgt een projectbeschrijving inclusief planning.

Belangrijk is weten welke ervaring jij de bezoekers wilt geven. Oftewel de user experience definiëren. Die ervaring  (user experience) bepaalt hoe het bezoek vervolgt wordt. Ontwerp, functionaliteit en beeld zijn cruciaal voor die ervaring. We moeten ons steeds de vraag blijven stellen of de content en functionaliteit bijdragen aan een positieve user experience. Én natuurlijk aan het behalen van jouw doelstellingen.

Het proces als omschreven past bij het ontwerpen van een nieuwe website. Maar is zeker ook goed voor het evalueren en verbeteren van bestaande websites. Ook daarin ondersteun ik graag.

Samenwerken met mij betekent een praktische aanpak waar persoonlijk en direct contact voorop staat.

Wil jij ontdekken wat ik voor jou kan doen en toetsen of mijn werkwijze jou past? Dan behoort een vrijblijvende kennismaking altijd tot de mogelijkheid.

web- & interaction design

Aan de slag met een bestaande of voor een nieuwe website? Met jouw doelgroep en doel komen we samen tot de juiste content en functionaliteiten. Dit brengen we bij elkaar in een voor jou passend ontwerp.

webdesign & contentcreatie

We  gaan samen aan de slag voor jouw website. Ook besteed jij de content creatie uit. Op basis van het ontwerp en benodigde content maak ik foto’s . Dit kan jij voor jouw online uitingen gebruiken.

ontzorgen

Allereerst hebben we aandacht voor jouw website. Waarna jij je kan focussen op de bedrijfsactiviteiten, terwijl ik ontzorg. Website onderhoud, actualiseren en plaatsen van nieuwe content etc.

Salsijn ©️ 2019

SalSijn is gevestigd in Lelystad

tel nr. +31 6 55 16 27 36

e-mail astrid@salsijn.com

KVK 73791059

Algemene voorwaarden SalSijn